Pfau Brennerei - Klagenfurt (Kärnten)

INS AND OUTS PFAU BRENNEREI

In 1987 begon Mario's carrière in de Oostenrijkse horeca in Bad Kleinkirchheim. In 1987 begon Valentin Latschen met het destilleren van 'edele' destillaten voor zijn Brennerei Pfau enkele kilometer verderop. Zijn destillaten begeleiden Mario sindsdien door diverse top-horecazaken binnen Europa. Daarom is het vanzelfsprekend dat wij deze topper uit Mario's geboorteplaats Klagenfurt in Nederland vertegenwoordigen.

Europa72Ni77d316746a.jpg

De natuur in het glas brengen. Niet goede, maar de allerbeste 'eau de vie' te produceren en om zo veel mogelijk mensen van deze gedachte te overtuigen is het ultieme doel en de filosofie van Valentin sinds 1987. Een bijzonder mens die de jaargangsverschillen van destillaten gemaakt van deels zeldzame en historische fruitrassen maximaal tot uitdrukking wil brengen. Fantastisch! 

Geniet van onderstaande film, het liefst met een glaasje PFAU!