Nieuw! Wijnhandel in Limburgse wijnen

Waarom in Limburg een wijnhandel met Limburgse wijnen? Deze vraag stelde mij laatst een collega. Mijn reactie was kort maar krachtig: Ten eerste hou ik van goede wijn! En ten tweede omdat ik altijd een relatie had met wijnen in de streek waar ik mij had gevestigd. In elke streek waar ik tot nu toe woonde en werkte werden goede wijnen gemaakt. Jij moet ze alleen zien te vinden.

Sinds ik in 2014 gestart ben als freelance handelsagent vertelden klanten mij met regelmaat dat ze het jammer vinden dat hun niet op een locatie een assortiment van de beste Limburgse wijnen kunnen bestellen. Dit is vanaf nu verleden tijd. Ik heb een spannend assortiment geselecteerd van een aantal domeinen waarvan ik vindt, dat de wijnen aan een groter publiek moeten worden gepresenteerd. 

De aftrap van mijn leven als wijnhandelaar met Limburgse wijnen was gister avond bij restaurant Concon in Elsloo. Volle bak en super enthousiaste reacties! Top...en dit met een 'wereld primeur'. Voor het eerst konden proevers zich overtuigen van de kwaliteit van de nieuwe jaargang 2016 van de Apostelhoeve. Super fruitig en gewoon lekker waren de geluiden van de aanwezigen.
Klik hieronder voor mijn geheel assortiment Limburgse wijnen.