Dé wijnhandel in Oostenrijkse en Limburgse wijnen krijgt in 2018 versterking

Met trots kan ik vermelden dat mijn Zuid-Limburgse wederhelft Miranda vanaf 2018 het team van MARIO TERTSCHNIG.wine gaat versterken. Wat op 12 maart 2017 als een droom begon begint nu echt vorm aan te nemen. Een eigen wijnhandel in streekwijnen uit Oostenrijk en Limburg!

Het beste assortiment Oostenrijkse en Limburgse wijnen voor de scherpste prijs! 
171216135.jpg

Miranda werkte sinds haar vijftiende in de horeca en behaalde haar hotelschool diploma. Met 19 vertrok ze naar Zwitserland en bleef meer dan 5 jaar in het buitenland. Een van haar hoogtepunten was het verzorgen van het ontbijt voor de toenmalige Amerikaanse president George W. Bush tijdens zijn verblijf op het landgoed van Château Sint Gerlach in 2005. 

Na meer dan 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de horeca was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Miranda liet zich omscholen tot boekhoudster en was werkzaam in de financiële sector. De ervaringen die ze in deze twee werelden heeft opgedaan vormen een goede basis voor haar volgende stap. 

Vanzelfsprekend moest ook hier eerste een goede basis worden gelegd met het behalen van het WSET 2 diploma in Wines & Spirits in 2017.