Back to All Events

Wijnreis naar Madeira - in de sporen van João Gonçalves Zarco


  • Hotel Orca Praia 335 Estrada Monumental Funchal, Madeira, 9000 Portugal (map)

Een bijzondere reis naar een uniek wijnbouwgebied!

Of de Portugese zeevaarder João Gonçalves Zarco in 1420 ook maar een seconde dacht aan een Nederlandse wijnschool die dit prachtig eiland vliegend zou veroveren? Ik denk het niet!

Beleef samen met De Wijnstudio vijf onvergetelijke dagen op dit schitterend eiland, gelegen op 1.000 kilometer afstand van Lissabon. Wij bezoeken gedurende deze reis vijf verschillende wijnbouwbedrijven en zullen veel uiteenlopende wijnstijlen proeven.

Bij rondleidingen door de wijngaarden krijgen wij uitleg over het latada systeem - het systeem van de hangende druiven. Wij worden ontvangen door het IVBAM - het Madeira instituut. Dit instituut zal ook een Masterclass onder de leiding van een van de meest deskundige personen op het gebied van Madeira, Rubina Gomez Vieira verzorgen. Samen met onze medereizigers maken wij een tocht door de bergen langs de levadas. In Camara De Lobos nemen wij een kijke op de hoogste klif van Europa - 580 METER!

Ons hotel gedurende deze reis - Hotel Orca Praia

Ons hotel gedurende deze reis - Hotel Orca Praia

Wij zullen ontspannen in Funchal en maken ook een uitstap door Noord-Madeira.
Alle lunches en diners vinden plaats in unieke streekrestaurants.