Back to All Events

Hollandsche wijn bij Wijncafe Lefebvre

  • Wijncafé Lefebvre 23 Neude Utrecht, UT, 3512 AG Netherlands (map)

Beste wijnvrienden,

De afgelopen decennia is de kwaliteit van de Nederlandse wijn met grote stappen vooruit gegaan. De Nederlandse wijnmakers krijgen meer ervaring, de druivenstokken worden ouder, het klimaat helpt behoorlijk mee en ook de sommeliers in eigen land beginnen in te zien hoe mooi de wijnen van eigen bodem kunnen zijn.

Het weekend van 8, 9 en 10 november 2019 viert Wijncafé Lefebvre dat de Nederlandse wijn beter en beter wordt en kun je bij Wijncafé Lefebvre ervaren hoe goed deze wijnen nou daadwerkelijk zijn. Het hele weekend zijn er verschillende Nederlandse wijnen te proeven en serveert de bediening onder de leiding van sommelier Bram Faber ‘Oud Hollandsche’ borrel happen.

Op de vrijdag avond (8 november) is er een proeverij in onze wijnkelder onder leiding van Weinakademiker Mario Tertschnig en onze sommelier Bram. We proeven voornamelijk wijnen uit Limburg (Mario’s specialiteit) en een aantal wijnen uit andere regio’s, gemaakt van klassieke en nieuwe druivenrassen.

Voor de proeverij zijn slechts 20 tickets beschikbaar, welke verkrijgbaar zijn via onderstaande link!