Back to All Events

Wijnspijs avond op Château Sint Gerlach met een echte wereldkampioen

  • Château Sint Gerlach 1 Joseph Corneli Allee Valkenburg, LI, 6301 KK Netherlands (map)

De wereldkampioen

Walter Skoff is al de vierde generatie van de familie die wijn verbouwt op de steile, zuidelijke hellingen van de Südsteiermark. Na meer dan 30 jaar onder leiding van Walter is het wijngoed een absoluut pronkstuk van de streek, met nationale en internationale erkenning. Met zijn 2015 sauvignon blanc van de wijngard Kranachberg is Walter wereldkampioen geworden tijdens het Concours Mondial du Sauvignon in 2017!

Skoff-081R13x18-2-1000x722.jpg

Het familie-credo “Wein ist Leben, unser Leben ist Wein” weerspiegelt de traditie en passie van de familie Skoff en verbindt alle generaties. Walter Skoff is een bewezen uitstekende wijnmaker, die op een meesterlijke manier de kennis en het begrip van de verschillende terroirs van zijn eigen wijngaarden en wijnen combineert met zijn visie. Deze ervaringen worden doorgegeven van vader op zoon en vormen het goed bewaarde geheim dat de wijnen zo speciaal maakt.

hochsulz-2-1000x563.jpg

Ter introductie van de prachtige wijnen van Walter Skoff in Nederland gaat Weinakademiker Mario Tertschnig back to the roots. Voor een avond terug naar Château Sint Gerlach waar hij als maître-sommelier van 2003 tot 2007 werkzaam was. Samen met chef de cuisine Guido Le Bron de Vexela en de maître Jurgen Houben verwelkomend Mario u voor dit wijnspijs spektakel! Schrijf u snel in…

5 oktober 2019 - 18.30 uur
All-in prijs per persoon € 110,-
(inclusief aperitief, 5-gangen diner, wijnarrangement, tafelwaters en thee/koffie)

U kunt reserveren door te bellen met 043 - 6088 888 of stuur een mail aan info@stgerlach.nl