Back to All Events

Limburgs wijnspektakel op kasteel Eyckholt

  • Kasteel Eyckholt 13 Eyckholtstraat Roosteren, LI, 6116 BR Netherlands (map)

Samen met Harry Vorselen van wijngoed Thorn en Karel Henckens van wijndomein Aldeneyck vieren wij op 23 maart 2018 de eerste grensoverschrijdende BOB (beschermde oorsprongsbenaming) ter wereld. Deze werd eind 2017 voor het eerst door de Europese commissie toegekend aan een wijnregio. Het unieke is dat deze nieuwe BOB Maasvallei wijngarden in Nederland en in België heeft. 

Chef Guus Janssen heeft samen met Maître-Sommelier Paul van den Broek van kasteel Eyckholt een menu gecreëerd wat perfect samen smelt bij de wijnen van deze twee domeinen. Elke gang schept een sterke band met Limburg: paling uit Sevenum, spitskool uit Roosteren, Herefords rundvlees uit Kessel en Livar varken uit Echt. Kortom: een culinaire avond in de achtertuin van Harry en Karel.

Prijs per persoon inclusief 4-gangen diner, wijnarrangement, tafelwaters
en koffie/thee € 89,-. Reserveren graag rechtsreeks bij kasteel Eyckholt via telefoonnummer: 046 888 3936 of via email: info@kasteeleyckholt.nl.