Back to All Events

Aan tafel met twee Limburgse wijnmakers bij wijnrestaurant Mes Amis - Maastricht

  • Restaurant Mes Amis 5 Tongersestraat Maastricht, LI, 6211 LL Netherlands (map)

Aan tafel met twee Limburgse wijnmakers bij wijnrestaurant Mes Amis

Op 2 december aanstaande presenteert wijnrestaurant Mes Amis onder de leiding van wijnambassadrice Annaline Doelen en sommelier Maurice Warnier in samenwerking met wijngaard Apostelhoeve en wijnkasteel Genoels-Elderen verrukkelijke culinaire creaties in combinatie met wijnen.

intro.jpg

Als klap op de vuurpeil: Wereld premiere van de nieuwe jaargang van de riesling brut 2017 van wijngaard Apostelhoeve

Dit wordt een sprankelend moment! Deze avond zal worden begeleid door Mathieu Hulst van de Apostelhoeve en Joyce van Rennes van wijnkasteel Genoels-Elderen die hun passie voor wijnbouw in Limburg met jullie willen delen.

900.jpeg

Wij starten met culinaire amuses uit de keuken van chef Jeffrey en Patriek. Vervolgens serveert de brigade een seizoensgeboden 4-gangen verrassingsmenu afgestemd op de streekwijnen. Tijdens dit evenement worden ook de allerlaatste flesjes 2017 Cuvée XII van de Apostelhoeve - welke in bezit zijn van het restaurant - leeg gedronken.

joyce-van-rennes-027.jpg

Ook zullen de nieuwe jaargangen van de beste vrouwelijke wijnmaakster - Joyce van Rennes - op de 50e breedtegraad voor het eerst worden geproefd.

Dit wordt een feest!!! Schrijf je snel in…vol = vol! All-in prijs € 89,50 (inclusief aperitief, amuses, 4-gangen diner, tafelwaters en koffie/thee en friandises).

Zwijn 1.JPG