Back to All Events

Met Karel Henckens van wijndomein Aldeneyck aan tafel

  • Kasteel Pietersheim 255 Koning Albertlaan Lanaken, Vlaanderen, 3620 Belgium (map)
Italiaans met ons bourgondische Limburg in het kleine broertje van Maastricht

De brasserie van Kasteel Pietersheim is reeds voorzien van een nieuw interieur waarbij modern design, op subtiele wijze een plek heeft gevonden binnen de prachtige, klassieke muren van Kasteel Pietersheim.

Voortaan kunt u in de brasserie genieten van een nieuwe wijn- en menukaart. Laat u verrassen door heerlijke gerechten uit de keuken van chef Thijs Offermans waarbij gebruik werd gemaakt van pure, dagverse seizoensproducten. Aan de basis van de wisselende menukaart liggen de Franse en Italiaanse keuken met uiteraard een knipoog naar ons bourgondische Limburg.

Kasteel Pietersheim 01122017.jpg

All-in prijs inclusief aperitief, tafelwaters, koffie/thee, wijn en spijs € 65,-.

Inschrijven en reserveren graag rechtstreeks bij kasteel Pietersheim
via telefoonnummer +32 89 217 207.